bunq Easy Card

bunq Easy Card

Bunq Easy Card is een gratis virtuele creditcard. Deze virtuele kaart koppel je eenvoudig met Google Pay of Apple Pay, zodat je hem ook bij contactloze betaalpunten kunt gebruiken. Zo heb je wel het comfort van een 'gewone' creditcard, maar niet de kosten. En dat is wel zo fijn. Bunq Easy Card kun je bovendien combineren met een gratis spaarrekening, die direct een hoge rente op je spaargeld biedt!

Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Voordelen

  • Volledig gratis creditcard
  • Supersnel te gebruiken
  • Combineer met gratis spaarrekening
  • Nederlandse bank

Kenmerken van deze creditcard

Belangrijkste kenmerken
Maatschappij MasterCard
Jaarlijkse bijdrage €0,00
Aankoopverzekering Ja
Minimum inkomen N.v.t.
BKR toetsing Nee
Aanschafkosten
Eenmalige kosten €0,00
Jaarlijkse bijdrage €0,00
Looptijd Geen
Gebruikskosten
Kosten geld storten Gratis
Betalen in euro Gratis
Kosten voor geldopname N.v.t.
Wisselkoersopslag Mastercard-wisselkoers
Kosten vervangende kaart N.v.t. (virtuele kaart)
Extra kosten bij inactiviteit Geen
Aanvraag
BKR toetsing Nee
Taal communicatie Nederlands
Levertijd Direct
Versnelde aanvraag? Nee
Opties
Apple Pay Ja
Google Pay Ja
Zelf pincode kiezen Ja
Contactloos betalen mogelijk Ja
Materiaal creditcard Virtuele kaart
Verzekeringen
Aankoopverzekering Ja
Fraudeverzekering Nee
Reisverzekering Nee
Annuleringsverzekering Nee
Bagageverzekering Nee
Vluchtvertragingsverzekering Nee

Waarom kiezen voor deze creditcard?


Prepaid creditcard

Bij bunq Easy Card krijg je een bankonafhankelijke prepaid creditcard, die door Mastercard wordt verstrekt. Omdat het een prepaid creditcard is, wordt er geen BKR-toetsing uitgevoerd, betaal je geen rente over je uitgaven én hoef je voor de aanvraag geen inkomen op te geven. Je uitgaven monitor je eenvoudig met behulp van bunq Web en Finn, de handige digitale financiële assistenten van Bunq.

Gratis spaarrekening

Bunq Easy Card kun je combineren met Bunq Easy Savings; een gratis spaarrekening, waarbij je direct profiteert van een hoge spaarrente. Deze rente wordt bovendien wekelijks uitbetaald, dus je hoeft niet tot het einde van het jaar te wachten voordat je een rente-uitkering krijgt. De spaarrente ontvang je niet op het tegoed op je prepaid creditcard, maar je kunt wel eenvoudig schuiven met de balans van je spaarrekening en creditcardtegoed.

Fysieke creditcard

Bij bunq Easy Card ontvang je alleen een virtuele creditcard en geen fysieke pas. Omdat koppelen met Google Pay of Apple Pay zeer eenvoudig is, heb je die eigenlijk ook niet nodig. Wil je toch liever een échte pas in je hand kunnen houden? Upgrade dan naar Easy Bank (€3,99 per maand) of Easy Bank Pro XL (€18,99 per maand), en profiteer direct ook van aanvullende voordelen.

Hollandse glorie

Bunq is een Nederlandse bank, die in 2015 werd opgericht als 'bank of The Free'. Je spaargeld en creditcardtegoeden zijn daardoor automatisch beschermd tot €100.000 door het Nederlandse depositogarantiestelsel (DGS). Bunq is bovendien begaan met het milieu en draagt bij aan een groenere toekomst. Voor elke €1.000 die jij met je bunq Easy Card besteedt, plant de bank gratis een boom. Op deze manier heeft de bunq community inmiddels al meer dan 17 miljoen bomen geplant!

 

Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Creditcards vergelijken