ING Creditcard

ING Creditcard

De ING creditcard is het perfecte betaalmiddel voor ING-klanten. De creditcard biedt je een veilige manier van snel en gemakkelijk betalen, zowel online als offline. Met de ING creditcard kun je de hele wereld over reizen en overal betalen; bij toegang met internet check je je bestedingslimiet en je betaaloverzicht eenvoudig via de bijbehorende applicatie.

Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Voordelen

  • Wereldwijd betaalgemak.
  • Misbruik volledig gedekt.
  • Extra gemak en zekerheid op reis.
  • Extra bestedingsruimte.
  • Extra sparen met uniek voordeelprogramma.
  • Binnen 5 werkdagen in huis.

Kenmerken van deze creditcard

Belangrijkste kenmerken
Maatschappij MasterCard
Jaarlijkse bijdrage € 19,80
Bestedingslimiet € 5.000
Aankoopverzekering 180 dagen
Bankonafhankelijk Nee
Minimum inkomen € 650 netto per maand
BKR toetsing Ja
Rente
Rentevrije periode 14 dagen
Boete te laat betalen blokkade creditcard + evt. vertragingsrente
Gespreid aflossen mogelijk? Nee
Rente gespreid betalen n.v.t.
Spaarrente n.v.t.
Rente vanaf n.v.t.
Pinnen en betalen
Maximale geldopname € 400
Kosten voor geldopname 4% met een minimum van € 4,50
Wisselkoersopslag 2%
Verzekeringen
Aankoopverzekering 180 dagen
Eigen risico aankoopverzekering € 50
Fraudeverzekering Ja
Reisverzekering Nee
Reisongevallen verzekering Nee
Annuleringsverzekering Nee
Bagageverzekering Nee
Vluchtvertragingsverzekering Nee
Extra kaarten
Maximum aantal kaarten 3
Jaarbijdrage extra kaart € 15,00
Gratis vervangende kaart Nee
Service
Servicedesk nummer  020 - 228 8888

Waarom kiezen voor deze creditcard?


Wanneer je een lopende rekening hebt bij de ING Bank en op zoek bent naar een creditcard is de standaard ING creditcard meer dan de juiste keuze. Met deze betaalpas maakt het niet uit of je veel reist of niet, want ook in Nederland kun je genieten van de voordelen van de ING creditcard. De aankopen die je met de creditcard doet zijn namelijk standaard 180 dagen verzekerd tegen beschadiging, diefstal en verlies. Ook kun je gebruik maken van de GeldTerugService, wanneer bijvoorbeeld een bestelling niet geleverd is.

Wereldwijd betaalgemak

Met de ING creditcard kun je overal ter wereld betalen en geld opnemen. Omdat je de rekening van je creditcard pas na de maand waarin je de betaalpas gebruikt hoeft te betalen, heb je net dat beetje extra bestedingsruimte dat juist op vakantie prettig kan zijn. Aan het begin van iedere nieuwe maand worden de uitgaven van je betaalrekening bij ING gehaald. Je kunt hierbij kiezen voor gespreid betalen, maar let op: over dat bedrag moet je rente betalen en je krijgt een registratie bij BKR.

Sparen met voordeelprogramma

Het leuke van de ING creditcard is dat je met het gebruik van deze betaalpas punten spaart. Er zijn op verschillende manieren punten te verdienen die je kunt gebruiken om diverse artikelen uit de ING winkel aan te schaffen. Bij het activeren van je creditcard krijg je bijvoorbeeld al 2.500 punten! Maak je de eerste keer gebruik van je ING creditcard dan ontvang je 1.000 punten. Bij iedere aankoop die je daarna doet met je ING creditcard krijg je 200 punten.

Snel aan te vragen

Bij het aanvragen van de ING creditcard moet je op een paar punten letten: je moet beschikken over een Nederlands identiteitsbewijs en je moet een bankrekening bij de ING hebben. Je kunt bij ING creditcard kiezen voor een creditcard met een bestedingsruimte van € 1.000 tot € 5.000. Let op: bij de aanvraag wordt er altijd gekeken of je een registratie bij BKR hebt of niet. De ING creditcard ploft na aanvraag al binnen 6 werkdagen bij je op de deurmat.

Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Creditcards vergelijken