ABN Amro Credit Card

ABN Amro Credit Card

Deze veelzijdige betaalpas is bedoeld voor klanten van ABN Amro, hoewel je ook met een andere tegenrekening de pas kunt aanvragen. Met een standaard hoog limiet weet je met deze creditcard zeker dat je altijd en overal ter wereld geld kunt opnemen en rekeningen kunt betalen. Dat is ideaal wanneer je veel reist, maar ook prettig wanneer je thuis veel gebruik maakt van de creditcard van ABN Amro.

Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Voordelen

  • Wereldwijd betaalgemak.
  • Automatische aankoopverzekering.
  • Altijd ‘geld’ op zak.
  • Ruime bestedingsruimte.
  • Veilig shoppen zonder stress.
  • Handig overzicht via app.

Kenmerken van deze creditcard

Belangrijkste kenmerken
Maatschappij MasterCard
Jaarlijkse bijdrage € 20,40
Bestedingslimiet € 2.500
Aankoopverzekering 180 dagen
Bankonafhankelijk Nee
Minimum inkomen € 1.150 netto p/m
BKR toetsing Ja
Rente
Rentevrije periode 21 dagen
Boete te laat betalen 2%
Gespreid aflossen mogelijk? Nee
Rente gespreid betalen n.v.t.
Spaarrente 1,0%
Rente vanaf € 500
Pinnen en betalen
Maximale geldopname € 2.000 per dag
Kosten voor geldopname € 4,50 tot 4% per opname
Wisselkoersopslag 2%
Verzekeringen
Aankoopverzekering 180 dagen
Eigen risico aankoopverzekering € 50
Fraudeverzekering Ja
Reisverzekering Nee
Reisongevallen verzekering Nee
Annuleringsverzekering Nee
Bagageverzekering Nee
Vluchtvertragingsverzekering Ja
Extra kaarten
Maximum aantal kaarten 2
Jaarbijdrage extra kaart € 12,00
Gratis vervangende kaart Nee
Service
Servicedesk nummer  020 - 660 0123

Waarom kiezen voor deze creditcard?


Als klant van de ABN Amro is het een logische stap om voor de ABN Amro creditcard te kiezen wanneer je een creditcard wilt aanvragen. De creditcard van ABN Amro is een zeer goede keuze: je krijgt een aantrekkelijke bestedingsruimte voor een laag bedrag per jaar. Daarnaast kun je met de ABN Amro creditcard nóg makkelijker online aankopen doen en boekingen maken: hoewel de Nederlandse webshops vooral over internetbankieren als betaalwijze beschikken, kan je bij de meeste buitenlandse webshops alleen maar met een creditcard betalen. Shoppen maar!

Verzekerde aankopen

Koop je online een product met je ABN Amro creditcard, dan ben je automatisch direct verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging. Bij de standaard creditcard van ABN Amro geldt deze verzekering maar liefst 180 dagen, bij de upgrade (de ABN Amro Gold Card) is dit het dubbele. Het grote voordeel hiervan is dat dit niet alleen geldt voor online aankopen, maar ook voor winkelen in fysieke shops. Dat geeft een veiliger gevoel dan afrekenen met je pinpas, aangezien je op die manier niet verzekerd bent voor je aankopen.

Direct gekoppeld aan je rekening

Ben je klant van de ABN Amro? Dan is de kans groot dat je een ABN Amro creditcard bij je rekening krijgt en wordt de creditcard direct gekoppeld aan je bestaande bankrekening. Via de mobiel bankieren applicatie op je smartphone of tablet kun je eenvoudig je betaaloverzicht inzien. Hier zie je hoeveel bestedingsruimte je nog hebt en welke rekeningen (nog) moeten worden betaald. Ook wanneer je geen klant bent van ABN Amro kun je de creditcard aanvragen en profiteren van de vele voordelen.

Voorwaarden

De ABN Amro creditcard is een uitgave van Mastercard. Dit betekent dat je kunt genieten van de diensten van dit internationale bedrijf. Zo kun je overal ter wereld geld opnemen en betalen met je creditcard. Het enige waar je aan moet voldoen is dat je minimaal 18 jaar bent en dat je over een Nederlandse bankrekening beschikt. Daarnaast mag je geen negatieve BKR-registratie hebben. Tot slot moet je minimale inkomen 1.150 euro per maand zijn. Voldoe je hieraan? Dan kun je vandaag nog voor de ABN Amro creditcard kiezen.

 

 

 

 

 

Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Creditcards vergelijken