Gratis

5 creditcards gevonden

Mastercard Visa American Express Zakelijk Studenten Prepaid

Gratis creditcard aanvragen

Gratis creditcards? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar toch zijn er aanbieders van creditcards die deze gratis aanbieden. Bijvoorbeeld als promotie, waarbij je het eerste jaar geen jaarbijdrage of aanschafkosten betaalt. Dat maakt het instappen een stuk aantrekkelijker. Maar er zijn ook creditcards die echt niets kosten in de aanschaf of zelfs in het gebruik. Dit zijn meestal prepaid creditcards, waarbij je pas gaat betalen als je een transactie doet naar de creditcard toe of wanneer je iets aanschaft in een andere valuta.

 

Gratis creditcards van diverse aanbieders

Vooral in het prepaid creditcard segment komen we gratis creditcards tegen. De bankonafhankelijke creditcard N26 Prepaid MasterCard bijvoorbeeld kost niets in aanschaf, vraagt geen maandelijkse of jaarlijkse bijdragen en zelfs het storten van betaaltegoed naar de creditcard is kosteloos. En als je de creditcard eventjes niet gebruikt, dan betaal je ook geen inactiviteitskosten. De creditcard biedt geen verzekeringen – ook geen aankoopverzekering – maar is verder heel voordelig.

De Bunq Travel Card is niet helemaal gratis. Je betaalt namelijk nog geen € 10 euro voor de aanschaf van deze prepaid MasterCard. Verder hangen er nog verschillende kosten aan geldopname en het storten van betaaltegoed. Wat wel gratis is, is de jaarbijdrage en er zijn geen inactiviteitskosten.

 

Eerste jaar gratis creditcards

Dan zijn er verschillende aanbieders die graag een creditcard in het voetlicht zetten door middel van een ‘eerste jaar gratis’-aanbieding. Het eerste jaar betaal je dan geen jaarlijkse bijdrage, maar alle andere bijkomende kosten zijn wel voor je rekening. Let wel: dit zijn echt aanbiedingen die tijdelijk gelden. Ze maken het wel gemakkelijker om in te stappen bij een maatschappij. De aanbiedingen wisselen geregeld, hou deze plek daarom in de gaten of er nieuwe aanbiedingen zijn. Bijvoorbeeld voor een creditcard die aansluit bij je wensen.


Vergelijk gratis creditcards

Het is verstandig om toch voor de aanschaf van een gratis creditcard even vooraf de verschillende aanbiedingen te vergelijken. Wellicht is de creditcard namelijk later niet gratis meer of zitten er gebruikersvoorwaarden aan die niet bij je passen. Door het aanbod van gratis creditcards te vergelijken via Top10creditcard.nl kom je snel achter welke gratis creditcard het beste bij je past.

Creditcards vergelijken