Wise

Wise

Wise (voorheen TransferWise) is een prepaid creditcard voor echte wereldburgers. Je kunt eenvoudig betalen (ook via Google Pay en Apple Pay) in meer dan 50 verschillende valuta, waarbij je ongunstige wisselkoersen ontloopt. Beschikbaar als gratis virtuele creditcard, maar ook als fysieke plastic creditcard na een eenmalige betaling van 7 euro.

Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Voordelen

  • Geen maandelijkse kosten
  • Multi-valuta creditcard: perfect voor als je vaker in andere valuta betaalt
  • Gratis virtuele creditcard
  • Gereguleerd door de Nationale Bank van België
  • Ideale creditcard voor globetrotters

Kenmerken van deze creditcard

Belangrijkste kenmerken
Maatschappij MasterCard
Jaarlijkse bijdrage € 0,00
Aankoopverzekering Nee
Bankonafhankelijk Ja
Minimum inkomen N.v.t.
BKR toetsing Nee
Rente
Pinnen en betalen
Kosten voor geldopname Eerste 2x gratis, daarna 1,75%
Wisselkoersopslag Variabel
Verzekeringen
Aankoopverzekering Nee
Fraudeverzekering Nee
Reisverzekering Nee
Annuleringsverzekering Nee
Bagageverzekering Nee
Vluchtvertragingsverzekering Nee
Extra kaarten

Waarom kiezen voor deze creditcard?


Internationale prepaid creditcard

Wise (voorheen TransferWise) is een prepaid creditcard voor echte wereldburgers. Het aanvragen en klantenservice verloopt dan ook in het Engels. De kaart is optimaal ingericht voor mensen die regelmatig reizen, en daardoor vaak in verschillende valuta betalen. Na storten van geld op je creditcard, kun je deze gebruiken voor betalingen in binnen- en buitenland. Kies voor een gratis virtuele creditcard, of een plastic creditcard voor (eenmalig) 7 euro.

Multi-valutakaart

Wise is, zoals ze het zelf zeggen, een 'multi currency card'. Dit houdt in dat je in meerdere valuta tegelijk - meer dan 50! - geld kunt ontvangen, of betalen. Hierdoor heb je bijna geen last van wisselkoersen en de daarbij komende kosten of prijsverschillen. Wise is volgens eigen zeggen tot zes keer voordeliger bij internationale betalingen en overschrijvingen dan andere creditcards en betaalopties. Ideaal voor globetrotters, zakenreizigers en wereldburgers!

Snel gebruiken

Wie voor de virtuele variant kiest, kan in no-time een Wise creditcard gebruiken. Registreren is snel gedaan, en na een digitale ID-verificatie kan er geld worden gestort via een bankoverschrijving, Apple Pay, of een andere creditcard. Wise wordt gereguleerd door de Nationale Bank van België (NBB) en heeft een groot fraude- en datasecurity-team, waardoor je niet hoeft in te zitten over de veiligheid van je geld.

 

Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Creditcards vergelijken