Zakelijk

12 creditcards gevonden

Mastercard Visa American Express Zakelijk Studenten Prepaid

Zakelijk creditcard aanvragen

Wie veel zakelijke betalingen doet op internet, of regelmatig onderweg voor het werk, heeft baat bij een zakelijke creditcard. Deze creditcard schaf je aan voor bedrijfsuitgaven, waarbij de bestedingslimiet wordt bepaald aan de hand van de omzet. Het is prettig om als bedrijf een zakelijke creditcard te gebruiken, want zo hou je de privéuitgaven en de bedrijfskosten gemakkelijk gescheiden.

Zakelijke vs. Reguliere creditcard

Het verschil met een creditcard voor consumenten, zit 'm vooral in het aantal passen, en in handige administratieve toevoegingen. Een creditcard voor particulieren is alleen voor jezelf, of eventueel voor je partner. Je kan een zakelijke creditcard voor jezelf aanschaffen, maar je kunt ook medewerkers voorzien van fysieke of virtuele creditcards. Dat scheelt enorm voor de administratie, want dan hoeven er geen declaraties te worden gedaan.

Afhankelijk van de aanbieder, kun je tot wel 200 creditcards per werknemer aanvragen. Dat is veilig in gebruik, want hierdoor loop je minder risico bij cybercriminaliteit. Een datalek is bijvoorbeeld snel te isoleren. En met de handige administratieve hulpmiddelen blijf je altijd de baas over het financiële overzicht - zelfs bij gebruik van een groot aantal creditcards.

Verschillende zakelijke creditcard-opties

MasterCard, Visa en American Express zijn de grootste uitgevers van creditcards. Uiteraard hebben zij ook diverse opties voor zakelijke creditcards. Net als bij de creditcards voor particulieren, worden de zakelijke cards van MasterCard en Visa wereldwijd (en online) het meest geaccepteerd. Wie vaak reist voor het werk, of op zoek is naar de creditcard met het meest uitgebreide spaarsysteem, komt vaker uit bij American Express.

Vergelijk zakelijke creditcards

Het is verstandig om de verschillende opties die worden aangeboden qua zakelijke creditcards met elkaar te vergelijken, voordat je een keuze maakt. Door de zakelijke creditcards met elkaar te vergelijken zie je snel welke voordelen de kaart je geeft, maar ook wat het bestedingslimiet is en welke andere voorwaarden er worden gehanteerd. Via Top10creditcard.nl vergelijk je in één oogopslag de zakelijke creditcards.

Creditcards vergelijken