American Express

12 creditcards gevonden

Mastercard Visa American Express Zakelijk Studenten Prepaid

American Express creditcard aanvragen

Een van de grootste kredietverstrekkers is American Express. Altijd te herkennen aan het hoofd van de centurion (of gladiator) die met helm en al prijkt op het logo van de creditcards en de cheques. Dit logo heeft American Express al sinds 1958. Als financiële kredietverstrekker is het bedrijf ook bekend onder de afgekorte naam AmEx.

Al sinds 1850

American Express bestaat al sinds 1850, maar het was toen nog geen kredietverstrekker, maar een postdienst, wat het snel doorsturen van geld als een van de diensten aan bood. Pas later ging het bedrijf in zijn geheel over tot een financieel instituut, wat de vestiging van American Express in het Manhatten Financial District eigenlijk wel het duidelijkste aangaf. In 1891 lanceerde American Express de nu bekende Traveler’s Cheques, waarmee Amerikanen in het buitenland konden betalen. En de rest is eigenlijk, zogezegd, geschiedenis, want American Express bleef groeien en is nu een van de bekendste creditcardbedrijven in de wereld.

Diverse American Express opties

American Express heeft verschillende creditcards in het assortiment opgenomen. Voor de reislustige onder ons, heeft American Express – geheel in lijn met hun geschiedenis – diverse creditcards waar je meteen airmiles mee spaart wanneer je er een reis mee aanschaft. Zo werkt American Express samen met Air France/KLM voor de Flying Blue kaarten voor de Europese markt. Verder zijn er Businesscards met divers bestedingslimiet te vinden.

Vergelijk American Express opties

Iedere American Express creditcard biedt je andere opties. Daarom is het verstandig om vooraf de verschillende kaarten met elkaar te vergelijken. Zo zie je snel welke creditcard het beste bij je past qua jaarbijdrage, voorwaarden en bestedingslimiet. Als je veel reist bijvoorbeeld, maar geen ondernemer bent, dan heb je namelijk meer aan een Flying Blue creditcard dan aan een American Express Business Card. Met Top10creditcard.nl vergelijk je snel de verschillende creditcard opties van American Express, zodat je de beste creditcard voor jouw wensen vindt.

Creditcards vergelijken