MasterCard Business

MasterCard Business

Met de zakelijke creditcard van Mastercard Business heb je direct inzicht in alle uitgaven van je medewerkers én kan er worden geprofiteerd van wereldwijd betaalgemak. Wist je dat bedrijven tot 50 medewerkers al gebruik kunnen maken van de voordelen van de Mastercard Business? Dit alles voor een hele aantrekkelijke jaarlijkse bijdrage per creditcard.

Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Voordelen

  • Wereldwijd betaalgemak.
  • Aankoopverzekering: 180 dagen.
  • Altijd voordeel bij o.a. Hertz en Thalys.
  • Hoge bestedingslimiet.
  • Altijd inzicht via ICS Business.
  • Aanvullende reisongevallenverzekering.

Kenmerken van deze creditcard

Belangrijkste kenmerken
Maatschappij MasterCard
Jaarlijkse bijdrage € 40,00
Bestedingslimiet € 2.500
Aankoopverzekering 180 dagen
Bankonafhankelijk Ja
Minimum inkomen n.v.t.
BKR toetsing Ja
Rente
Rentevrije periode 21 dagen
Boete te laat betalen Actuele rente
Gespreid aflossen mogelijk? Nee
Rente gespreid betalen n.v.t.
Spaarrente Nee
Rente vanaf N.v.t.
Pinnen en betalen
Maximale geldopname Persoonlijke limiet
Kosten voor geldopname 4% met een minimum van € 4,50
Wisselkoersopslag 2,5%
Verzekeringen
Aankoopverzekering 180 dagen
Eigen risico aankoopverzekering € 50
Fraudeverzekering Ja
Reisverzekering Ja
Reisongevallen verzekering Ja
Annuleringsverzekering Nee
Bagageverzekering Ja
Vluchtvertragingsverzekering Ja
Extra kaarten
Maximum aantal kaarten Naar wens
Jaarbijdrage extra kaart € 30 tot € 40 per kaart
Gratis vervangende kaart Nee
Service
Servicedesk nummer  020 - 660 0988

Waarom kiezen voor deze creditcard?


De Mastercard Business is de perfecte creditcard voor bedrijven om zakelijke betalingen mee te doen. Met deze zakelijke creditcard betaal je veilig, snel en gemakkelijk op miljoenen plekken over de hele wereld. Dat betekent zonder problemen een zakenreis boeken, de rekening van het hotel betalen of aankopen doen voor het bedrijf. Deze Mastercard Business creditcards zijn voorzien van de mogelijkheid om contactloos te betalen tot een bedrag van 75 euro per dag.

Bedrijfswensen doorvoeren

Een van de grootste voordelen van de Mastercard Business is dat je je eigen bedrijfswensen kunt doorvoeren. Je bedrijf beschikt immers vaak al over een bepaald financieel beleid van bijvoorbeeld het declaratieproces. Met deze creditcard kies je zelf de datum waarop de maandelijkse rekening wordt opgemaakt. Ook is het handig om te weten dat wanneer je bedrijf groeit, de Mastercard Business met je mee kan groeien. Daarnaast maakt het niet uit waar je zakelijk bankiert of bij welke bank je medewerkers zijn aangesloten om de Mastercard Business aan te vragen.

Gemak in het buitenland

Bij de Mastercard Business creditcard hoort Hotelservice. Dat betekent dat wanneer je een hotel boekt dat aangesloten is bij Mastercard Hotelservice je niet voor een bepaalde tijd hoeft in te checken. De kamer blijft voor jou gereserveerd. Ook kun je met deze creditcard gemakkelijk een auto huren in binnen- en buitenland: je hoeft geen borg in contanten te betalen. Daarnaast is de Mastercard Business perfect voor zakenreizen met de auto langs tolwegen: je betaalt makkelijk en vooral snel met deze creditcard en kunt hierdoor je reis snel vervolgen.

Altijd inzicht

Het maakt met de Mastercard Business niet uit of je thuis, op je werk of onderweg bent: je kunt waar je maar wilt het overzicht van de zakelijke rekening bekijken via de online service ICS Business. Hier zie je direct je limiet, wat er nog te besteden is en wat je nog kunt uitgeven. Als contactpersoon van het bedrijf kun je alle transacties van de Card-houders van je bedrijf inzien. Ook rekeningoverzichten en het totaaloverzicht kunnen tot 13 maanden na datum worden bekeken. Des te meer creditcards je aanvraagt, des te goedkoper het totaalbedrag per jaar is.

Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Creditcards vergelijken