MasterCard Corporate

MasterCard Corporate

Meesterlijk in controle zijn ben je met de zakelijke creditcard van Mastercard Corporate. Deze dienst is ideaal wanneer je als grootzakelijk bedrijf of MKB op zoek bent naar een passend creditcardsysteem. Stem de facturatie volledig af op je huidige declaratieproces en profiteer van nog meer voordelen en verzekeringen van de Mastercard Corporate.

Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Voordelen

  • Wereldwijd betaalgemak.
  • Inzicht in alle transacties per medewerker.
  • Aflevergarantie en internetgarantie.
  • Profiteer van meerdere verzekeringen.
  • Altijd veilig (online) betalen.
  • Hoge bestedingslimiet.

Kenmerken van deze creditcard

Belangrijkste kenmerken
Maatschappij MasterCard
Jaarlijkse bijdrage € 45,00
Bestedingslimiet € 2.500
Aankoopverzekering 180 dagen
Bankonafhankelijk Ja
Minimum inkomen n.v.t.
BKR toetsing Ja
Rente
Rentevrije periode 21 dagen
Boete te laat betalen Actuele rente
Gespreid aflossen mogelijk? Nee
Rente gespreid betalen n.v.t.
Spaarrente Nee
Rente vanaf N.v.t.
Pinnen en betalen
Maximale geldopname Persoonlijke limiet
Kosten voor geldopname 4% met een minimum van € 4,50
Wisselkoersopslag 2,5%
Verzekeringen
Aankoopverzekering 180 dagen
Eigen risico aankoopverzekering € 50
Fraudeverzekering Ja
Reisverzekering Ja
Reisongevallen verzekering Ja
Annuleringsverzekering Nee
Bagageverzekering Ja
Vluchtvertragingsverzekering Ja
Extra kaarten
Maximum aantal kaarten Naar wens
Jaarbijdrage extra kaart € 33 tot € 45 per kaart
Gratis vervangende kaart Nee
Service
Servicedesk nummer  020 - 660 0988

Waarom kiezen voor deze creditcard?


Wanneer je op zoek bent naar een zakelijke creditcard met betrouwbare en kwalitatieve diensten dan ben je bij de Mastercard Corporate aan het juiste adres. Deze creditcard is speciaal ontwikkeld voor MKB en grootzakelijke bedrijven waarbij medewerkers een eigen creditcard kunnen gebruiken met zakelijk doeleinde. Als contactpersoon blijf je altijd inzicht houden in het transactieoverzicht via online service Mijn ICS Business. Via deze dienst kun je waar je ter wereld bent de bedrijfsbestedingen goed in de gaten houden en controleren wat het bestedingslimiet is.

Smart Data programma

Bij Mastercard Corporate mag je gratis gebruik maken van het declaratieprogramma Smart Data. Met dit online programma kun je diepgaande analyses uitvoeren van uitgaven, uitgebreide rapportages maken, terugkoppelen aan je boekhoudsysteem en meer. Hiermee kun je nog beter financiële afwegingen maken omdat je een beter overzicht hebt in de administratie. Smart Data is 24 uur per dag in te zien, beschikt over afzonderlijke profielen voor medewerkers en is volledig naar eigen bedrijf in te richten.

Bedrijfswensen doorvoeren

Net als bij de Mastercard Business kun je met de Mastercard Corporate je eigen zakelijke wensen doorvoeren om op die manier de creditcards volgens jullie bedrijfsvoering te kunnen gebruiken. Hierbij kun je bijvoorbeeld zelf kiezen wanneer de maandelijkse rekening wordt afgelost, zolang dit maar een datum is tussen de 3e en 27e van de desbetreffende maand. Bij iedere kaartaanvraag dien je een verzoek in voor het betaallimiet. Verwacht je dat dit per medewerker zal verschillen? Dan is dat geen probleem en wordt dat direct voor je geregeld.

Verzekering en garanties

Wat ook handig is om te weten is dat je bij Mastercard Corporate diverse verzekeringen en garanties geleverd krijgt. Zo maak je automatisch gebruik van aflevergarantie en een aankoopverzekering van 180 dagen, waarbij alle aankopen verzekerd zijn tegen diefstal, verlies en beschadiging. Maak je veel trips voor de zaak dan komen de bagagevertragingsverzekering en de vluchtvertragingsverzekering goed van pas, net als de aanvullende reisongevallenverzekering. Met de Mastercard Corporate ben je ook gratis verzekerd tegen Ongeoorloofd Gebruik. Tot slot heb je altijd voordeel bij onder andere Thalys, Hertz en McAfee.

Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Creditcards vergelijken