ING Platinumcard

ING Platinumcard

Op zoek naar een creditcard met een extra hoog bestedingslimiet en extra verzekeringen op reis? Dan is de ING Platinumcard dé creditcard voor jou. Waar je bij de meeste creditcards gebruik kunt maken van een aankoopverzekering van 180 dagen, geldt dit bij de Platinumcard van ING voor maar liefst 365 dagen. Natuurlijk profiteer je met deze betaalpas van nóg meer andere voordelen.

Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Voordelen

  • Wereldwijd betaalgemak.
  • 365 dagen aankoopverzekering.
  • Bagagevertragings-, vluchtvertragings- en hulpverleningsverzekering.
  • Gratis lidmaatschap Hertz Gold Plus Rewards.
  • Tot € 20.000 bestedingslimiet.
  • Automatisch punten verdienen voor ING shop.

Kenmerken van deze creditcard

Belangrijkste kenmerken
Maatschappij MasterCard
Jaarlijkse bijdrage € 49,80
Bestedingslimiet € 20.000
Aankoopverzekering 365 dagen
Bankonafhankelijk Nee
Minimum inkomen € 650 netto per maand
BKR toetsing Ja
Rente
Rentevrije periode 14 dagen
Boete te laat betalen niet bekend
Gespreid aflossen mogelijk? Ja
Rente gespreid betalen 13,9%
Spaarrente n.v.t.
Rente vanaf n.v.t.
Pinnen en betalen
Maximale geldopname € 400
Kosten voor geldopname 2% met een minimum van € 4,50
Wisselkoersopslag 2%
Verzekeringen
Aankoopverzekering 365 dagen
Eigen risico aankoopverzekering € 50
Fraudeverzekering Ja
Reisverzekering Nee
Reisongevallen verzekering Nee
Annuleringsverzekering Nee
Bagageverzekering Ja
Vluchtvertragingsverzekering Ja
Extra kaarten
Maximum aantal kaarten 3
Jaarbijdrage extra kaart € 30
Gratis vervangende kaart Ja
Service
Servicedesk nummer  020 - 228 8888

Waarom kiezen voor deze creditcard?


Met de ING Platinumcard ben je van alle gemakken voorzien. Je kunt met deze creditcard onbezorgd op reis: met het zeer hoge bestedingslimiet hoef je je nergens zorgen om te maken. Houd er wel rekening mee dat je rekeningen aan het eind van de maand op een vaste datum worden afgeschreven. Wat hierbij handig is om te weten is dat je geen rente hoeft te betalen op je transacties wanneer je alle betalingen aan het begin van de maand hebt betaald.

Veilig betalen over de hele wereld

Met de ING Platinumcard kun je overal ter wereld veilig en snel betalen. Wat een groot voordeel is aan deze pas is dat je aankopen 365 dagen zijn verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Heb je een product besteld maar is het nooit geleverd? Dan kun je gebruik maken van de GeldTerugService. Op die manier weet je zeker dat je altijd waar krijgt voor je geld. Je betaalt voor deze creditcard een vast bedrag per jaar. Zeg je de ING Platinumcard tussentijds op? Dan krijg je het resterende bedrag gewoon teruggestort.

Extra verzekeringen

Natuurlijk beschikt de ING ook over een standaard creditcard naast de Platinumcard. Je moet weten dat je bij de Platinumcard véél meer mogelijkheden hebt wanneer het gaat om verzekeringen. Zo zijn alle kosten door bagagevertraging of vluchtvertraging verzekerd en zijn de kosten van hulpverlening bij ziekte in het buitenland gedekt. Ook ontvang je een gratis lidmaatschap van Hertz Gold Plus Rewards. Huur je een auto in het buitenland of in Nederland? Dan is het eigen risico automatisch tot een vast bedrag verzekerd.

Overzicht via app

Je uitgaven houd je eenvoudig bij met een overzichtelijke applicatie van ING die je kunt downloaden op je smartphone of je tablet. In deze app zie je je bestedingsruimte en wat je waar hebt uitgegeven. Bij de ING Platinumcard hoort tot slot nog een ander leuk extraatje: bij het activeren van de creditcard en bij het gebruik maken van de Platinumcard verdien je punten. Deze punten kun je omzetten in kortingen op diverse aantrekkelijke producten uit de shop van ING.

Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Creditcards vergelijken