ING Studenten Creditcard

ING Studenten Creditcard

Een vliegticket boeken naar de Spaanse zon? Of kaartjes kopen voor een concert van een grote artiest? Met de ING Studenten Creditcard heb je als student iedere maand net dat beetje meer bestedingsruimte voor wereldwijd betaalgemak. Je kunt met deze studenten creditcard op meer dan 35 miljoen plekken ter wereld snel en veilig betalen en dat is ideaal!

Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Voordelen

  • Altijd veilig betalen in winkels en online.
  • Wereldwijd betaalgemak.
  • Aankoopverzekering: 180 dagen.
  • Extra voordeel via Priceless Specials van MasterCard.
  • Spaarsysteem van ING.
  • Makkelijk beheren via app.

Kenmerken van deze creditcard

Belangrijkste kenmerken
Maatschappij MasterCard
Jaarlijkse bijdrage € 14,40
Bestedingslimiet € 1.000
Aankoopverzekering 180 dagen
Bankonafhankelijk Nee
Minimum inkomen € 250 netto p/m
BKR toetsing Ja
Rente
Rentevrije periode 14 dagen
Boete te laat betalen blokkade creditcard + evt. vertragingsrente
Gespreid aflossen mogelijk? Nee
Rente gespreid betalen n.v.t.
Spaarrente n.v.t.
Rente vanaf n.v.t.
Pinnen en betalen
Maximale geldopname Niet bekend
Kosten voor geldopname 4% met een minimum van € 4,50
Wisselkoersopslag 2%
Verzekeringen
Aankoopverzekering 180 dagen
Eigen risico aankoopverzekering € 50
Fraudeverzekering Ja
Reisverzekering Nee
Reisongevallen verzekering Nee
Annuleringsverzekering Nee
Bagageverzekering Nee
Vluchtvertragingsverzekering Nee
Extra kaarten
Maximum aantal kaarten 1
Jaarbijdrage extra kaart n.v.t.
Gratis vervangende kaart Ja
Service
Servicedesk nummer  020 - 228 8888
ING Studenten Creditcard

De beste alternatieven

Vergelijk snel & gemakkelijk deze creditcard met soortgelijke opties.

Waarom kiezen voor deze creditcard?


Hoe fijn is het om tijdens je vakantie of in de zomer net dat beetje extra ruimte te hebben om te betalen? Met de ING Studenten Creditcard profiteer je van diverse voordelen en vooral van betaalgemak: overal ter wereld veilig en snel betalen met je eigen creditcard. Wanneer je je rekeningen op tijd aflost hoef je geen rente te betalen over het openstaande bedrag. De ING Studenten Creditcard is een uitgave van Mastercard, wat inhoudt dat je ook direct kunt genieten van de voordelen van Mastercard.

Voorwaarden creditcard

Om de ING Studenten Creditcard aan te vragen moet je 18 jaar of ouder zijn. Iedere maand stort je 250 euro ‘voeding’ op je rekening. Wanneer je ook gebruik maakt van Studentenbetaallimiet dan moet dit bedrag 500 euro zijn. Na het aanvragen van de ING Studenten Creditcard wordt de aanvraag beoordeeld op basis van hoe jij je betaalrekening bij de ING gebruikt. Je moet dus wél een bestaande rekening hebben lopen bij de ING om gebruik te maken van deze studenten creditcard. Ook toetst de ING je gegevens bij Bureau Krediet Registratie (BKR).

Fraude, verlies en diefstal

Bij de ING Studenten Creditcard hoort een aankoopverzekering van 180 dagen. Dat wil zeggen dat alle producten die je betaalt met je creditcard automatisch verzekerd zijn tegen diefstal, beschadiging en verlies. Hierbij wordt óók de schade over de periode voordat het misbruik, het verlies of de beschadiging is gemeld vergoed. Is een product niet geleverd? Dan maak je gebruik van de GeldTerugService van de ING. Dat is wel net zo eerlijk. Je kunt de ING Studenten Creditcard op ieder moment van het jaar opzeggen als je dat wilt.

Extra voordeel

Wanneer je de ING Studenten Creditcard aanvraagt spaar je automatisch mee voor het spaarsysteem van ING. De punten die je hierbij spaart kun je na een tijdje omzetten in aantrekkelijke kortingen voor de leukste producten uit de shop van ING! Ook krijg je met deze ING creditcard voor studenten extra voordeel via Priceless Specials van MasterCard. Hiermee krijg je maandelijks voordeel op exclusieve kortingen, leuke kortingen en voorverkopen van bekende retailers zoals Expedia of adidas.

Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Creditcards vergelijken