MasterCard Black

MasterCard Black

Kies je voor Mastercard Black, dan kies je voor exclusiviteit. Deze klassiek zwarte creditcard biedt jou persoonlijke assistentie op hoog niveau. Met deze creditcard van Mastercard heb je bijvoorbeeld toegang tot meer dan 100 Airport lounges en profiteer je van een zeer uitgebreide doorlopende reisverzekering. Hierbij kies je zelf de hoogte van je bestedingsruimte tot maximaal 10.000 euro per maand.

Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Voordelen

  • Wereldwijd betaalgemak.
  • Veilig online betalen.
  • Online inzicht via ICS.
  • Welkom in meer dan 1000 Airport Lounges.
  • Inclusief uitgebreide reisverzekeringen.
  • Vrijwel alle aankopen 365 dagen verzekerd.

Kenmerken van deze creditcard

Belangrijkste kenmerken
Maatschappij MasterCard
Jaarlijkse bijdrage € 204
Bestedingslimiet € 5.000
Aankoopverzekering 365 dagen
Bankonafhankelijk Ja
Minimum inkomen € 1.250 netto p/m
BKR toetsing Ja
Rente
Rentevrije periode 21 dagen
Boete te laat betalen blokkade creditcard + evt. vertragingsrente
Gespreid aflossen mogelijk? Nee
Rente gespreid betalen N.v.t.
Spaarrente 0,25%
Rente vanaf € 500
Pinnen en betalen
Maximale geldopname € 1.750 per dag
Kosten voor geldopname 4% (bij debetsaldo) / 1% tot € 1,50 (bij positief saldo)
Wisselkoersopslag 2%
Verzekeringen
Aankoopverzekering 365 dagen
Eigen risico aankoopverzekering € 25
Fraudeverzekering Ja
Reisverzekering Ja
Reisongevallen verzekering Ja
Annuleringsverzekering Ja
Bagageverzekering Ja
Vluchtvertragingsverzekering Ja
Extra kaarten
Maximum aantal kaarten Geen maximum
Jaarbijdrage extra kaart € 124
Gratis vervangende kaart Nee, dit kost €7,50
Service
Servicedesk nummer  020 - 660 0002

Waarom kiezen voor deze creditcard?


Met de Mastercard Black kun je op meer dan 27 miljoen plekken over de hele wereld betalen. Bijna alle aankopen die je met deze luxe creditcard doet zijn automatisch 180 dagen verzekerd tegen verlies, beschadiging en diefstal. Zo kun je ongestoord online shoppen! Is een item niet geleverd, dan maak je gebruik van de aflevergarantie: dit betekent dat je niets hoeft te betalen wanneer je niets gekregen hebt. Dat is wel net zo eerlijk. Online je aankopen doen met een creditcard is hierdoor een stuk veiliger dan met je gewone betaalpas.

Extra veilig betalen

Daarnaast biedt de Mastercard Black nog andere veilige kenmerken. Wist je bijvoorbeeld dat de creditcard over een Mastercard SecureCode beschikt? Deze extra beveiliging in de vorm van een E-code of een wachtwoord wordt steeds vaker gevraagd bij online betalingen. Ook kun je kijken of webshops vragen naar een zogeheten CVC2-code, een veiligheidscode achterop je creditcard. Deze code zorgt voor vermindering van fraude bij online transacties. Voldoet een webshop aan deze twee eisen dan weet je zeker dat je er met de Mastercard Black veilig kunt betalen.

24/7 fraudepreventie

Ondanks de veiligheidsmaatregelen kan het altijd voorkomen dat er fraude wordt gepleegd met je Mastercard Black. Bij ICS wordt er 24 uur per dag naar je uitgaven gekeken om op die manier fraude tegen te gaan. Zien de medewerkers een opvallende uitgave? Dan checken ze het direct bij je of de uitgave klopt. Op die manier wil Mastercard zoveel mogelijk andere fraude voorkomen. Natuurlijk kun je ook zelf je uitgaven bijhouden in de handige ICS applicatie voor op je smartphone of je tablet. Hierbij heb je tot 21 dagen de tijd om je openstaande rekeningen te betalen.

Verzekeringen met Mastercard Black

Wanneer je een Mastercard Black neemt krijg je direct een aantal handige verzekeringen. Naast de aankoopverzekering en de aflevergarantie kun je gebruik maken van de standaard aanvullende reisverzekering. Betaal je je buitenlandse reis bijvoorbeeld met je Mastercard Black dan ben je automatisch verzekerd tegen kosten door reisongevallen, vertraging, bagageverlies of -vertraging en hulpverlening. Deze uitgebreide reisverzekering is het hele jaar geldig, dus óók tijdens je wintersport.

Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Creditcards vergelijken