Pay2d Personal

Pay2d Personal

Pay2d Personal is een prepaid creditcard van VISA. De bankonafhankelijke creditcard biedt je de mogelijkheid om online en offline in binnen- en buitenland verschillende aankopen te doen. Het fijne is dat je zelf je bestedingslimiet en pincode van de prepaid creditcard kan instellen. Bovendien hoef je niet aan de eisen van een bepaald minimum inkomen te voldoen en vindt er geen BKR-toetsing plaats.

Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Voordelen

  • Maandelijkse bijdrage van slechts € 0,85
  • Bepaal zelf je pincode
  • Makkelijk contactloos betalen, ook in het buitenland
  • Bepaal zelf je bestedingslimiet
  • Geen BKR-toetsing

Kenmerken van deze creditcard

Belangrijkste kenmerken
Maatschappij Visa
Jaarlijkse bijdrage €0,00
Aankoopverzekering Nee
Bankonafhankelijk Ja
Minimum inkomen N.v.t.
BKR toetsing Nee
Aanschafkosten
Eenmalige kosten €10,00
Jaarlijkse bijdrage €0,00
Looptijd 12 maanden
Gebruikskosten
Kosten geld storten €2,00
Betalen in euro Gratis
Kosten voor geldopname € 2,00 per opname
Wisselkoersopslag 2,75%
Kosten vervangende kaart €10,00
Extra kosten bij inactiviteit Geen
Aanvraag
BKR toetsing Nee
Taal communicatie Nederlands
Levertijd 10 dagen
Versnelde aanvraag? Nee
Opties
Apple Pay Nee
Google Pay Nee
Zelf pincode kiezen Ja
Contactloos betalen mogelijk Ja
Materiaal creditcard Plastic
Verzekeringen
Aankoopverzekering Nee
Fraudeverzekering Nee
Reisverzekering Nee
Annuleringsverzekering Nee
Bagageverzekering Nee
Vluchtvertragingsverzekering Nee

Waarom kiezen voor deze creditcard?


Prepaid creditcard

De Pay2d Personal prepaid creditcard is zeer handig in gebruik. Het fijnste van deze door VISA uitgegeven, bankonafhankelijke creditcard is dat jezelf bepaalt hoeveel geld je kunt besteden. Om de Pay2d Personal prepaid creditcard te kunnen gebruiken, maak je eerst geld van je bankrekening over naar de creditcard rekening. Vervolgens is de prepaid creditcard direct klaar voor gebruik. Je weet dus precies wat je kunt besteden. Daarnaast is het fijn dat deze Pay2d Personal creditcard met iedere bankrekening te gebruiken is.

Aanschaf- en gebruikskosten

Je schaft de Pay2d Personal prepaid creditcard voor € 10,00 aan. Dit zijn eenmalige kosten voor de creditcard. Een vervangende kaart kost overigens ook weer gewoon € 10,00. De looptijd van de prepaid creditcard is 12 maanden. Je betaalt voor deze prepaid creditcard geen jaarlijkse bijdrage, maar na het eerste jaar wel een maandelijkse bijdrage van slechts € 0,85. 

Aan de Pay2d Personal prepaid creditcard zijn wel weer gebruikskosten verbonden. Zo kost het overmaken van geld van je bankrekening naar de creditcard rekening € 2,00 per keer. Wil je geld opnemen via een betaalautomaat, dan betaal je ook € 2,00 transactiekosten. Betalen in euro’s is kosteloos, maar voor betalen in dollars of andere valuta rekent Pay2d Personal 2,75% wisselkoersopslag.

Geen aankoop- en reisverzekeringen

De Pay2d Personal prepaid creditcard van VISA kan je uiteraard gebruiken voor het boeken van een reis en voor aankopen online. Let wel dat je geen verzekeringen met deze creditcard tot je beschikking hebt. Dus zowel geen aankoopverzekering, fraudeverzekering of diverse reisverzekeringen. Daarnaast werkt de Pay2d Personal prepaid creditcard tevens niet samen met Apple Pay en Google Pay.

 

Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Creditcards vergelijken