RaboCard

RaboCard

Speciaal voor klanten van de Rabobank is er de RaboCard, een handige creditcard waarmee je kunt genieten van wereldwijd betaalgemak. Deze kaart kun je alleen aanvragen met een volledig bankpakket. Gelukkig liggen de prijzen per jaar laag en kun je daarvoor genieten van een aantal hele fijne voordelen. Iets voor jou als Rabobank-klant?

Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Voordelen

  • Ruime bestedingslimiet.
  • De meeste aankopen 180 dagen verzekerd.
  • Contactloos betalen mogelijk.
  • Uitgebreid transactieoverzicht in app.
  • Extra creditcard bij te kopen.
  • Veilig en gemakkelijk betalen.

Kenmerken van deze creditcard

Belangrijkste kenmerken
Maatschappij MasterCard
Jaarlijkse bijdrage € 24
Bestedingslimiet € 1.000
Aankoopverzekering 180 dagen
Bankonafhankelijk Nee
Minimum inkomen € 1.250 per maand
BKR toetsing Ja
Rente
Rentevrije periode 1 maand
Boete te laat betalen niet bekend
Gespreid aflossen mogelijk? Ja
Rente gespreid betalen 13,9%
Spaarrente n.v.t.
Rente vanaf n.v.t.
Pinnen en betalen
Maximale geldopname niet bekend
Kosten voor geldopname € 4,50 per opname
Wisselkoersopslag 2%
Verzekeringen
Aankoopverzekering 180 dagen
Eigen risico aankoopverzekering € 150
Fraudeverzekering Ja
Reisverzekering Nee
Reisongevallen verzekering Nee
Annuleringsverzekering Nee
Bagageverzekering Ja
Vluchtvertragingsverzekering Ja
Extra kaarten
Maximum aantal kaarten 2
Jaarbijdrage extra kaart € 6
Gratis vervangende kaart Nee
Service
Servicedesk nummer  088 - 722 6767

Waarom kiezen voor deze creditcard?


Wanneer je een klant bent van de Rabobank is het handig om voor de RaboCard te kiezen, mocht je op zoek zijn naar een creditcard. De RaboCard wordt namelijk direct aan je bestaande bankrekening gekoppeld. Met de handige applicatie Rabo Online Bankieren op je smartphone of tablet check je binnen no time je transactieoverzicht en je bestedingslimiet. Op die manier weet je precies hoeveel je nog kunt uitgeven voor de desbetreffende maand, waar je je ook ter wereld bevindt.

Contactloos betalen

Sinds 2016 geeft Rabobank alleen nog maar RaboCards uit waarmee je ook contactloos kunt betalen. Zo’n creditcard werkt hetzelfde als een gewone betaalpas met deze functie. Dat betekent dat je je RaboCard slechts tegen een betaalautomaat hoeft aan te doen die volgens dit systeem werkt. Ook gebruik je de RaboCard snel en gemakkelijk bij dip & go, de versnelde manier van betalen bij onder andere parkeergarages en op tolwegen. Hierbij staat veilig betalen natuurlijk voorop.

Airmiles sparen

Wanneer je je RaboCard gebruikt om aankopen te doen of een hotels of huurauto te boeken, kun je automatisch genieten van een ander voordeel: het sparen van Airmiles. Dat geldt ook voor betalingen die je in het buitenland doet. Het enige wat je hoeft te doen is je Airmiles-kaart te koppelen aan je creditcard van Rabobank. Per uitgave buiten Nederland spaar je al snel per vijf euro één Airmile. Houd er rekening mee dat online betalingen vanuit het buitenland hier niet bij gelden.

Ook voor studenten

Wat je niet vaak bij andere creditcards ziet is dat deze RaboCard óók door studenten aan te vragen is. Wanneer je over het gratis Rabo Studentenpakket beschikt kun je vandaag nog deze creditcard aanvragen. Voor de RaboCard hoef je als student een lager bedrag per jaar te betalen. Houd er rekening mee dat je het standaardlimiet niet kan verhogen, iets wat je wel kunt doen wanneer je geen student bent. Toch is het basislimiet van de RaboCard al een heel prettig bedrag om per maand te kunnen besteden. Let op: geld lenen kost altijd geld.

Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Creditcards vergelijken