Viabuy Prepaid Mastercard

Viabuy Prepaid Mastercard

De Viabuy Prepaid Mastercard is een prepaid creditcard waarmee je contactloos in binnen- en buitenland kan betalen. Ook voor online aankopen is deze Viabuy Prepaid Mastercard een fijne creditcard. Daarnaast is het fijn dat er geen BKR-toetsing plaatsvindt bij de aanvraag van deze creditcard. Je krijgt direct acceptatie en hebt vervolgens de Viabuy Prepaid Mastercard met een paar dagen in huis. Compleet met een door Mastercard bepaalde pincode, zodat je de prepaid creditcard direct kan gebruiken.

Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Voordelen

  • Geen transactiekosten voor het overmaken van geld
  • Contactloos betalen mogelijk
  • Looptijd van 24 maanden
  • Bankonafhankelijk
  • Geen BKR-toetsingen

Kenmerken van deze creditcard

Belangrijkste kenmerken
Maatschappij MasterCard
Jaarlijkse bijdrage €19,90
Aankoopverzekering Nee
Bankonafhankelijk Ja
Minimum inkomen N.v.t.
BKR toetsing Nee
Aanschafkosten
Eenmalige kosten €69,90
Jaarlijkse bijdrage €19,90
Looptijd 24 maanden
Gebruikskosten
Kosten geld storten Gratis
Betalen in euro Gratis
Kosten voor geldopname € 5,- per opname
Wisselkoersopslag 2,75%
Kosten vervangende kaart €10,00
Extra kosten bij inactiviteit €9,95
Aanvraag
BKR toetsing Nee
Taal communicatie Nederlands (chatbot)
Levertijd 3 dagen
Versnelde aanvraag? N.v.t.
Opties
Apple Pay Nee
Google Pay Nee
Zelf pincode kiezen Nee
Contactloos betalen mogelijk Ja
Materiaal creditcard Plastic
Verzekeringen
Aankoopverzekering Nee
Fraudeverzekering Nee
Reisverzekering Nee
Annuleringsverzekering Nee
Bagageverzekering Nee
Vluchtvertragingsverzekering Nee

Waarom kiezen voor deze creditcard?


Prepaid creditcard

De Viabuy Prepaid Mastercard is een prepaid creditcard. Het fijne hieraan is dat je zelf bepaalt wat het bestedingslimiet is. Je moet immers eerst geld overmaken naar de rekening van de creditcard om met de Viabuy Prepaid Mastercard te kunnen betalen. Het maakt hiervoor niet uit bij welke bank je een rekening hebt, want de Viabuy Prepaid Mastercard is geheel bankonafhankelijk. Een minimum inkomen is bij aanvraag niet van toepassing.

Aanschaf- en gebruikskosten

Wanneer je de Viabuy Prepaid Mastercard gaat aanvragen, is het goed om een aantal kosten op een rijtje te zetten. De aanschafkosten voor de prepaid creditcard bedraagt eenmalig € 69,90. Daarnaast wordt een jaarlijkse bijdrage van € 19,90 gevraagd. Als je de Viabuy Prepaid Mastercard aanvraagt en deze vervolgens niet gebruikt, dan kost dat € 9,95 extra. Voor een vervangende kaart betaal je € 10,00. Het overmaken van geld van je bankrekening naar de Viabuy Prepaid Mastercard is overigens kosteloos. Net als het betalen in euro's. Hou wel weer rekening met een wisselkoersopslag van 2,75% en met € 5,00 geldopnamekosten.

Geen aankoop- en reisverzekeringen

De Viabuy Prepaid Mastercard biedt naast betaalgemak eigenlijk weinig extra's. Er zijn geen reis- en aankoopverzekeringen aan de Viabuy Prepaid Mastercard gekoppeld. Ook kan je geen gebruik maken van een fraudeverzekering bij online aankopen. Verder is het een van de weinige prepaid creditcards waarbij het niet mogelijk is om zelf een pincode in te stellen. Daarnaast werkt de Viabuy Prepaid Mastercard niet samen met Apple Pay en Google Pay.

 

Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Creditcards vergelijken