de Bijenkorf Card

de Bijenkorf Card

De creditcard van Bijenkorf is voor echte shopliefhebbers een van de meest aantrekkelijke creditcards: met de Bijenkorf Card spaar je namelijk punten bij iedere aankoop! Deze punten kun je omzetten in shoptegoed waarmee je korting krijgt bij de Bijenkorf. Tel hierbij de zeer lage prijs per jaar op en je hebt een hele voordelige creditcard waarmee je over de hele wereld kunt betalen.

Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Voordelen

  • Wereldwijd betaalgemak.
  • Vrijwel alle aankopen 180 dagen verzekerd.
  • Aflevergarantie bij online betalen.
  • Punten sparen voor Bijenkorf.
  • Aanvullende reisverzekeringen inbegrepen.

Kenmerken van deze creditcard

Belangrijkste kenmerken
Maatschappij MasterCard
Jaarlijkse bijdrage € 20
Bestedingslimiet € 2.500
Aankoopverzekering 180 dagen
Bankonafhankelijk Ja
Minimum inkomen € 1.150 netto per maand
BKR toetsing Ja
Rente
Rentevrije periode 21 dagen
Boete te laat betalen blokkade creditcard + evt. vertragingsrente
Gespreid aflossen mogelijk? Nee
Rente gespreid betalen 10%
Spaarrente 0,01%
Rente vanaf € 500
Pinnen en betalen
Maximale geldopname € 2.000
Kosten voor geldopname 4% (bij debetsaldo) / 1% tot € 1,50 (bij positief saldo)
Wisselkoersopslag 2%
Verzekeringen
Aankoopverzekering 180 dagen
Eigen risico aankoopverzekering € 25
Fraudeverzekering Ja
Reisverzekering Ja
Reisongevallen verzekering Ja
Annuleringsverzekering Nee
Bagageverzekering Ja
Vluchtvertragingsverzekering Ja
Extra kaarten
Maximum aantal kaarten Geen maximum
Jaarbijdrage extra kaart € 11,50
Gratis vervangende kaart Nee, dit kost €7,50
Service
Servicedesk nummer  020 - 660 0788

Waarom kiezen voor deze creditcard?


Of je nu wel of niet gek op shoppen bent, met de Bijenkorf Card scoor je heel veel voordeel. Deze creditcard van Bijenkorf is goedkoop, veilig en biedt betaalgemak over de hele wereld. Bij iedere aankoop die je met deze creditcard doet spaar je punten die je om kunt zetten in shoptegoed. Met dat tegoed kun je weer voordelig(er) winkelen bij de (webshop van) Bijenkorf! Ook wanneer je niet van shoppen houdt is deze creditcard van Bijenkorf een prijsknaller: de punten kunnen namelijk ook worden gebruikt op huis-, tuin- en keukenspullen; spullen die je over het algemeen nodig hebt.

Verzekerde aankopen

Vrijwel alle aankopen die je met de Bijenkorf Card betaalt, zowel online als in een fysieke winkel, zijn maar liefst 180 dagen verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging. Dat is wel zo prettig wanneer je een nieuwe dure fotocamera koopt of een nieuwe laptop nodig hebt. Ook valt aflevergarantie onder de voorwaarden: wanneer je een item niet ontvangt dat je besteld hebt via een webshop, hoef je niks te betalen. Dat is wel net zo eerlijk!

Bijenkorf app

Om je uitgaven goed bij te kunnen houden hoort er bij de Bijenkorf Card een speciale applicatie die je kunt downloaden op je smartphone of tablet. Deze zogeheten Bijenkorf Card App is speciaal ontwikkeld voor Bijenkorf Card Members om wanneer je wil te controleren wat je bestedingsruimte is. Via deze app zie je ook je actuele puntensaldo, locaties van geldautomaten, digitale kassabonnen en nog veel meer. Let hierbij op dat je deze app alleen kunt activeren wanneer je account bij International Card Services (ICS) ook geactiveerd is.

Geen strenge voorwaarden

De Bijenkorf Card heeft net als andere creditcardaanbieders schappelijke voorwaarden. Je moet bijvoorbeeld minimaal 18 jaar zijn en over een Nederlands rekeningnummer beschikken bij het aanvragen van een Bijenkorf creditcard. Daarnaast is het handig om een identiteitsbewijs, je bankpas, je inkomensgegevens en de gegevens over je maandelijkse lasten bij de hand te houden. Je aanvraag duurt gemiddeld twee weken zodat je gegevens kunnen worden gecheckt. Daarna kun je de creditcard direct gebruiken.

Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Creditcards vergelijken