bunq Easy Savings Business

bunq Easy Savings Business

Bunq Easy Savings Business is een een gratis spaarrekening voor zakelijke gebruikers. Dit pakket biedt een hoge rente op je spaargeld, maar ook een gratis virtuele creditcard! Deze virtuele kaart koppel je eenvoudig met Google Pay of Apple Pay, zodat je hem ook bij contactloze betaalpunten kunt gebruiken. Zo heb je wel het comfort van een 'gewone' creditcard, maar niet de kosten. En dat is wel zo fijn!

Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Voordelen

  • Volledig gratis creditcard
  • Supersnel te gebruiken
  • Gratis spaarrekening met hoge rente
  • Nederlandse bank

Kenmerken van deze creditcard

Belangrijkste kenmerken
Maatschappij MasterCard
Jaarlijkse bijdrage € 0,00
Bestedingslimiet Prepaid
Aankoopverzekering Nee
Bankonafhankelijk Nee
Minimum inkomen N.v.t.
BKR toetsing Nee
Rente
Rentevrije periode N.v.t.
Boete te laat betalen N.v.t.
Gespreid aflossen mogelijk? N.v.t.
Rente gespreid betalen n.v.t.
Spaarrente 1,05%
Rente vanaf Geen minimum
Pinnen en betalen
Maximale geldopname 2x per maand
Kosten voor geldopname € 2,99
Wisselkoersopslag 2,0%
Verzekeringen
Aankoopverzekering Nee
Eigen risico aankoopverzekering N.v.t.
Fraudeverzekering Ja
Reisverzekering Nee
Reisongevallen verzekering Nee
Annuleringsverzekering Nee
Bagageverzekering Nee
Vluchtvertragingsverzekering Nee
Extra kaarten
Maximum aantal kaarten Niet mogelijk
Jaarbijdrage extra kaart N.v.t.
Gratis vervangende kaart N.v.t. (prepaid)
Service
Servicedesk nummer  020 - 808 3666

Waarom kiezen voor deze creditcard?


Prepaid creditcard

bunq Easy Savings Business is de zakelijke variant van bunq Easy Savings. Ook bij de business-versie krijg je een bankonafhankelijke prepaid creditcard, die door Mastercard wordt verstrekt. Omdat het een prepaid creditcard is, wordt er geen BKR-toetsing uitgevoerd, betaal je geen rente over je uitgaven én hoef je voor de aanvraag geen inkomen op te geven. Je bedrijfsadministratie houd je eenvoudig bij met bunq Web en Finn, de handige digitale financiële assistenten van Bunq.

Gratis spaarrekening

Bunq Easy Savings Business is een gratis spaarrekening, waarbij je direct profiteert van een hoge spaarrente op tegoeden tot €100.000. De rente wordt bovendien wekelijks uitbetaald, dus je hoeft niet tot het einde van het jaar te wachten voordat je een rente-uitkering krijgt. De spaarrente ontvang je niet op het tegoed op je prepaid creditcard, maar je kunt wel eenvoudig schuiven met de balans van je zakelijke spaarrekening en creditcardtegoed.

Fysieke creditcard

Bij bunq Easy Savings Business ontvang je alleen een virtuele creditcard en geen fysieke pas. Omdat koppelen met Google Pay of Apple Pay zeer eenvoudig is, heb je die eigenlijk ook niet nodig. Wil je toch liever een échte pas in je hand kunnen houden? Upgrade dan naar Easy Bank (€3,99 per maand) of Easy Green (€18,99 per maand), en profiteer direct ook van aanvullende voordelen.

Hollandse glorie

Bunq is een Nederlandse bank, die in 2015 werd opgericht als 'bank of The Free'. Je spaargeld en creditcardtegoeden zijn daardoor automatisch beschermd tot €100.000 door het Nederlandse depositogarantiestelsel (DGS). Bunq is bovendien begaan met het milieu en draagt bij aan een groenere toekomst. De bunq community plantte inmiddels al meer dan 15 miljoen bomen.

Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Creditcards vergelijken